3 Rugaciuni De Dimineata

3 Rugaciuni De Dimineata. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Rugaciuni Audio Crestin Ortodox 1 4 Download Android Apk Aptoide

Cel mai tare Rugaciuni Audio Crestin Ortodox 1 4 Download Android Apk Aptoide

Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.

Rugaciuni Audio Crestin Ortodox 1 4 Download Android Apk Aptoide

Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. . Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Cred In Dumnezeu

Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de... Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Rugagiunea

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. "absalom, fiul meu, fiul meu…". De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.

Acatiste Rugaciuni Paraclise Fur Android Apk Herunterladen

Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciunile De Dimineață Scrise și Citite Toate Rugăciunile Care Se Zic La Trezire Youtube

Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi... Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare.. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian By Tatsiana Shukalovich

Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:.. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi.

Idei Pentru Timpul De Rugăciune Scoala Duminicala Ro Proverbe 22 6

Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.

3 Rugăciuni De Dimineaţă Pe Care E Bine Să Le Rostesti In Fiecare Zi

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. "absalom, fiul meu, fiul meu…"... Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.

Carte De Rugaciuni Ortodoxe Fur Android Apk Herunterladen

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.

Rugăciunile De Dimineață Randuiala Completă Triadikon

"absalom, fiul meu, fiul meu…". Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Carticica De Rugaciuni Comunitatea Ortodoxa Din Clermont Ferrand Free Download Borrow And Streaming Internet Archive

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. . Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Carte De Rugaciuni Zilnice Editura Agaton Emag Ro

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de... Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Rugăciunile Dimineții Doxologia

Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Ce Rugăciuni Trebuie Să Rostim In Fiecare Dimineaţă Pentru A Fi Feriţi De Rău Explicaţa Preoţilor Ne Ajută Să Intrăm In Contact Cu Dumnezeu

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Rugaciunea De Dimineata Ce Sa Spui Imediat Ce Te Trezesti Sfatulparintilor Ro

"absalom, fiul meu, fiul meu…". Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

002 Rugaciunile Diminetii 7 23 Pdf

Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Paraclisul Cel Mare Al Preasfintei Născătoare De Dumnezeu

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; "absalom, fiul meu, fiul meu…"... "absalom, fiul meu, fiul meu…".

Rugaciuni Crestin Ortodoxe De Dimineata

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Strajerul De Dimineata Caut Un Om Digitable Media

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare.

23 Rugaciuni De Dimineata Ideas In 2021 Rugăciune Spiritualitate Citate Biblice

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Spune Trei Rugaciuni Scurte Dumnezeu Este Iubire

Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Arsenie Boca Rostea Sambăta Această Rugăciune Impiedică 3 Blesteme

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție... "absalom, fiul meu, fiul meu…". Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de... Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Religie Trei Rugaciuni Care Se Citesc La Inceputul Zilei Monitorul De Suceava Vineri 16 Octombrie 2015

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Ce Rugăciuni Trebuie Să Rostim In Fiecare Dimineaţă Pentru A Fi Feriţi De Rău Explicaţa Preoţilor Ne Ajută Să Intrăm In Contact Cu Dumnezeu

Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de... "absalom, fiul meu, fiul meu…".

Rugaciuni Crestin Ortodoxe De Dimineata

Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.

Rugaciunile De Dimineata Crestinortodox Ro

Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi... Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: "absalom, fiul meu, fiul meu…". Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;.. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Avva Maleahi Eacob Yacov Nathanael 1 Cine Se Roagă Lui Dumnezeu De Dimineaţă Cu O Cuvenită Luare Aminte E Mai Fericit Si Mai Linistit Tot Restul Zilei Aceleia Mintea Se Ocupă Toată

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Preces Carte De Rugaciuni Doc Document

Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. "absalom, fiul meu, fiul meu…".

Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca De Dimineata Youtube

Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.

Rugăciuni Audio For Android Apk Download

Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. "absalom, fiul meu, fiul meu…".

Rugăciunea Sau Ritualul Celor 3 Dimineți Te Ajută Să Indeplinești Dorințele și Să Purifici Sufletul Secretele Com

Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi... Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor.

Rugaciuni Inainte De Masa Pdf

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian For Ios Iosx Pro

Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.

Carte De Rugaciuni Ortodoxe Fur Android Apk Herunterladen

"absalom, fiul meu, fiul meu…". Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.

Carticica De Rugaciuni Comunitatea Ortodoxa Din Clermont Ferrand Free Download Borrow And Streaming Internet Archive

"absalom, fiul meu, fiul meu…".. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. "absalom, fiul meu, fiul meu…". De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.

83 Rugaciune Ideas Rugăciune Citate Biblice Psalmi

Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea.. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor.

Libris Ro

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: "absalom, fiul meu, fiul meu…".. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Cea Mai Puternica Rugaciune A Parintelui Arsenie Boca Rugaciunea De Dimineata Youtube

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. . Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care …

Rugaciuni Crestin Ortodoxe De Dimineata

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugagiunea

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;.. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de.

3 Rugăciuni De Dimineaţă Pe Care E Bine Să Le Rostesti In Fiecare Zi

Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. "absalom, fiul meu, fiul meu…". Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Pp Carte Rugaciuni

Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor.. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care ….. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor.

Rugaciuni Audio Crestin Ortodox 1 4 Download Android Apk Aptoide

Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor.. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian For Ios Iosx Pro

Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor... De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.

Rugăciune De Sanctuarul Eparhial Maica Domnului Oradea Facebook

"absalom, fiul meu, fiul meu…".. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:. "absalom, fiul meu, fiul meu…".

Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca De Dimineata Youtube

Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. . Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:

Rugăciunea De Dimineaţă 3 Slujitorul Un Blog Al Păstorului David Duţu Miclea

Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog:.. De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.

3 Rugăciuni De Dimineaţă Pe Care E Bine Să Le Rostesti In Fiecare Zi

Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de ….. Această minunată rugăciune pe care o putem citi dimineața, când ne trezim, ne învață că trebuie să ne lăsăm în voia lui dumnezeu, având nădejde tare în planul lui cu fiecare dintre noi.

Rugaciunea Diminetii

De aceea, rugăciunea de dimineață săvârşită de.. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;

Religie Trei Rugaciuni Care Se Citesc La Inceputul Zilei Monitorul De Suceava Vineri 16 Octombrie 2015

Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău;.. Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de … Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. Sfinte mare mucenice efrem, slabă este credinţa mea, săracă îmi este inima mea, risipită îmi este mintea şi nevrednic sunt de ajutorul tău; Pe "scara richter" a cutremurelor sufletesti ce se pot produce in timpul vietii, aceasta durere este una din cele mai devastatoare. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea de dimineață este viaţa lumii, inima credinţei, cununa nădejdii şi sufletul bisericii, este pacea familiilor, bucuria soţilor, apărarea copiilor, alinarea bolnavilor, mângâierea văduvelor şi întărirea bătrânilor. Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre tine, dumnezeul meu.iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de. Dar mare este dragostea ta faţă de tot omul care te cheamă în ajutor. Ţie, dumnezeul şi făcătorului meu în treime sfântă slăvit, tatălui şi fiului şi sfântului duh, mă închin, îţi încredinţez sufletul şi trupul meu şi mă rog: Tu mă binecuvântează, tu mă miluieşte, şi de …

Popular posts from this blog

Poze Cu Icoane De Desenat Proaspat